Η Isoftbet έκανε το ξεκίνημα της το 2010 και αποτέλεσε αγαπημένη επιλογή των παικτών πολύ γρήγορα. Η εταιρεία έχει την έδρα της στο Λονδίνο και το Λουξεμβούργο και έχει λάβει άδεια λειτουργίας σε πολλές χώρες, παρόλο που η εταιρεία υπάρχει λίγα χρόνια συγκριτικά με άλλους παρόχους, τα υπέροχα γραφικά της και τα ενδιαφέροντα concept στα παιχνίδια της την έκαναν να ξεχωρίζει στην βιομηχανία.

Η Isoftbet λαμβάνοντας πολύ σοβαρά την προστασία του παίκτη έχει προσαρμόσει στο  λογισμικό της σχετικές επιλογές ώστε να το πετύχει αυτό. Μερικές από αυτές τις επιλογές είναι: τα όρια πονταρίσματος, τα όρια καταθέσεων , τα χρονικά όρια που θέλει ο παίκτης να διαθέσει παίζοντας σε ένα slot και η δυνατότητα αυτό-αποκλεισμού.

Τα παιχνίδια που παρέχει η Isoftbet είναι αρκετά και πολλά από αυτά είναι εμπνευσμένα από διάσημες ταινίες. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως η εταιρεία όταν ιδρύθηκε είχε ως στόχο, εντός του πρώτου χρόνου λειτουργίας της να κυκλοφορήσει 300 παιχνίδια, ένας αρκετά μεγάλος στόχος για μία εταιρεία που κάνει τα πρώτα της βήματα, πλέον η Isoftbet προσφέρει πάνω από 400 διαφορετικούς τίτλους παιχνιδιών.

Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το άρθρο χωρίς να αναφέρουμε κάποιους από τους πιο γνωστούς τίτλους της Isoftbet ,όπως το Gold Digger, το Aztec Gold Megaways και το Platoon το οποίο που βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του 1986