Η HACKSAW GAMING ,έκανε τα πρώτα της βήματα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Τα πρώτα παιχνίδια τα οποία παρείχε ήταν ηλεκτρονικά ξυστά τα οποία πρόσφεραν έπαθλα έως και 1 εκατομμύριο ευρώ και έπειτα προχώρησαν στην δημιουργία κουλοχέρηδων.

Ακριβώς όπως και στα ξυστά της, έτσι και στους κουλοχέρηδες της η Hacksaw χρησιμοποίησε μία προσέγγιση με προτεραιότητα στο παιχνίδι από κινητό. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ τα παιχνίδια τους μπορεί να είναι εξίσου απολαυστικό σε επιτραπέζιους υπολογιστές, έχουν σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τα παιχνίδια για κινητά. Η σειρά Pocketz είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, χρησιμοποιώντας καθαρά μινιμαλιστικά γραφικά, για να επιτύχει την βέλτιστη δυνατότητα αναπαραγωγής του παιχνιδιού.

Η Hacksaw είναι μία εταιρεία που έχει την ικανότητα να δημιουργεί θέσεις στην αγορά και στην συνέχεια να τις κάνει όλες δικές της. Δεδομένου ότι σίγουρα ξέρετε ότι παίζετε ένα παιχνίδι της εταιρείας, εξαιτίας της χαρακτηριστικής εμφάνισης και αισθητικής του και παρόλο που τα παιχνίδια της Hacksaw φαίνονται μινιμαλιστικά προσφέρουν αρκετά μεγάλες και σταθερές πληρωμές, λόγου χάρη τα μη προοδευτικά παιχνίδια της, σταθερών βραβείων, προσφέρουν από τα μεγαλύτερα ασφαλισμένα τζακποτ που θα μπορέσετε να βρείτε στο διαδίκτυο, με το μεγαλύτερο έπαθλο να προσφέρεται στο My Lucky Number παρέχοντας σταθερό κορυφαίο έπαθλο 25.000.000€!

Ολοκληρώνοντας, η άδεια που έχει λάβει η Hacksaw από την ρυθμιστική αρχή παιγνίων της Μάλτας και του Ηνωμένου Βασιλείου σηματοδοτεί πως η εταιρεία λειτουργεί με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.
Το παραπάνω διασφαλίζει ότι τα παιχνίδια της Hacksaw είναι τόσο ασφαλή όσο και ευχάριστα για τους παίκτες.