Άλλη μια εταιρεία που θεωρείται από τις παλιές στο χώρο των online casino. Ιδρύθηκε το 1997 στην Σουηδία σαν μικρότερη εταιρεία όπου το 2005 ξεκίνησε την δραστηριότητα όπως την ξέρουμε σήμερα. Έχει δημιουργήσει πάνω από 200 τίτλους με πολλές συνεργασίες με γνωστά συγκροτήματα , τραγουδιστές όπως Alice Cooper, Lordi , N’sync, KISS κλπ.

  Αν και δεν έχει τόσο μεγάλο κατάλογο παιχνιδιών όπως ανταγωνιστές της (Microgaming,NetEnt) έχει καταφέρει από αυτές τις συνεργασίες να γίνει γνωστή και να την προτιμούν αρκετοί παίκτες. Έχει καλύψει αρκετές θεματολογίες από μουσική μέχρι αρχαία Αίγυπτο . Ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τα mobile slots και με καινούργιες τεχνολογίες που συνεχώς χρησιμοποιεί καταφέρνει να φτάσει άλλες μεγαλύτερες εταιρείες και να τις συναγωνιστεί.

  ‘Έχει γραφεία σε Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ουγγαρία με πάνω από 400 υπαλλήλους. Το 2018 και 2019 κέρδισε αρκετά βραβεία όπως Game of the Year, iGaming Excellence, Slot Provider of the Year  κ.ά. Δραστηριοποιείται επίσης σε bingo κάρτες, video poker κ.ά.

  Με παιχνίδια με όμορφα γραφικά, εύκολα κατανοητά που είναι και προτίμηση για rookies όταν ξεκινάνε να παίζουν, με slots που είναι φτιαγμένα από gamers για gamers όπως λένε και οι ίδιοι είναι δύσκολο να μην αγαπηθούν από παίκτες. Κάποια γνωστά slots είναι Tome of Madness ,Book of Dead, Rise of Olympus/Moon Princess κλπ.