Η Big Time Gaming είναι μια εταιρεία που αν και δεν μας φαίνεται γνωστή από το όνομα της σχεδόν όλες οι εταιρείες χρησιμοποιούν το Megaways Mechanics μια τεχνολογία που έχει αλλάξει τα φρουτάκια. Ιδρύθηκε το 2011 στο Σύδνεϋ, Αυστραλία αν και μικρή εταιρεία με μια μικρή ομάδα να «τρέχει» έχει κύριο ρόλο στο χώρο των online casino.

   O CEO της εταιρείας είναι στο αντικείμενο των Slots από το 1996 οπότε είναι από τους βετεράνους των παιχνιδιών δημιουργώντας μια ομάδα που προέρχεται από το gaming ή τα slots. Αν και είναι μια εταιρεία που δεν βγάζει συχνά slots καταφέρνει να προσελκύει τους πάντες όντας φρούτα με ωραία γραφικά, υψηλό RTP και φιλικά προς κάθε χρήστη.

  Το 2016 έγινε γνωστή διότι βγήκε το Bonanza ένα φρουτάκι που παίζεται ακόμα και σήμερα από πολύ κόσμο. Κάποια άλλα παιχνίδια που είναι αρκετά γνωστά είναι Who Wants to Be a Millionaire ,Holy Diver ,Extra Chili, Opal Fruits κ.ά. Ειδικά μετά την εμφάνιση του Megaways όλο και περισσότερος κόσμος προτιμάει την εταιρεία.

 Το 2022 η  Evolution αγόρασε την BTG με την εταιρεία να υπόσχεται ότι θα αυξήσει τους ρυθμούς της και θα έχουμε πιο πολλά φρουτάκια να απολαύσουμε χωρίς να χάσει την αυθεντικότητα της.