8/11/2022 ΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Parolas

Parolas

Νάπολι – Έμπολι (1 & Over 2,5)

Μεγάλη διαφορά τόσο σε θέμα ποιότητας όσο και σε βαθμολογίας για τις δύο ομάδες. Η Νάπολι είναι πρωτοπόρα και φαβορί για το πρωτάθλημα, σε αντίθεση με την Έμπολι που δεν μπορεί να κυνηγήσει φέτος. Σαφώς εκτός κάποιας μεγάλης έκπληξης η Νάπολι θα κάνει περίπατο και θα πάρεις τους 3 βαθμούς.

Σπέτσια – Ουντινέζε (GG στο 1,75 απόδοση)

Δύο ομάδες εκτός φόρμας με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, θα δώσουν μάχη ώστε να πάρουν ψυχολογία για την συνέχεια. Ή Σπέτσια βρίσκεται στη 17η θέση του πρωταθλήματος ενώ η Ουντινέζε στην 8η και το διπλό είναι το πιο πιθανό σενάριο στο σημερινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά δεν θα το επιλέξουμε.

Κρεμονέζε – Μίλαν (2 στο 1,55 απόδοση)

Μια αρκετά φορμαρισμένη Μίλαν που βρίσκεται πίσω από την πρώτη Νάπολι και κυνηγάει να μαζέψει την διαφορά, βρίσκεται φιλοξενούμενη σήμερα σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Κρεμονέζε. Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το ξεκάθαρο φαβορί και δεν θα διστάσουμε αυτή τη φορά να επιλέξουμε το διπλό.

Μπόχουμ – Γκλάντμπαχ (GG στο 1,55 απόδοση)

Στην ζώνη του υποβιβασμού η Μπόχουμ, που δεν έχει καταφέρει να αποδείξει κάτι φέτος μέχρι στιγμής. Σήμερα υποδέχεται την Γκλάντμπαχ που βρίσκεται 8η στον βαθμολογικό πίνακα και τα πράγματα μοιάζουν να είναι υπέρ των φιλοξενούμενων μιας και αρχίζουν να βρίσκουν φόρμα. Αλλά σίγουρα η Μπόχουμ θα απειλήσει.

Accept cookies