30/10/2022 ΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Parolas

Parolas

Παρολί Bundesliga

Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ (GG στο 1,72 απόδοση)

Η Ουνιόν έχει κάνει μια εκπληκτική αγωνιστική πορεία μέχρι στιγμής στην Bundesliga και έχει για ακόμη μια αγωνιστική την ευκαιρία να είναι μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Αντίπαλο της για σήμερα έχει την Γκλάντμπαχ, μια πολύ σκληροτράχηλη ομάδα με μεγάλους στόχους που μέχρι στιγμής μοιάζουν μακρινοί.

Σάλκε – Φράιμπουργκ (2 στο 1,95 απόδοση)

Η Σάλκε παλεύει για την σωτηρία για ακόμη μια σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα με γυμνό μάτι το ότι δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες στην κορυφαία κατηγορία της Γερμανίας. Σήμερα υποδέχεται την Φράιμπουργκ. Μια Φράιμπουργκ που ήταν στον ίδιο όμιλο του Europa League με τον Ολυμπιακό, τερμάτισε πρώτη σχετικά με μεγάλη ευκολία, καθώς και βρίσκεται στην 4η θέση του πρωταθλήματος με την ευκαιρία να βρεθεί και 3η ή 2η με και σημερινή νίκη.

Κολωνία – Χοφενχάιμ (GG στο 1,50 απόδοση)

Για την πλήρη αγωνιστική κάλυψη της Bundesliga για σήμερα έχουμε την αναμέτρηση μεταξύ Κολωνίας και Χοφενχάιμ. Δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά με την Χοφενχάιμ να έχει το πάνω χέρι μιας και είναι ένα σκαλί πάνω ποιοτικά. Σήμερα θα δούμε μια σκληρή μάχη με αρκετά γκολ τα οποία θα σημειωθούν και από τις δύο πλευρές.

Accept cookies