27/1/2023 ΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Parolas

Parolas

Παρολί Ευρωλίγκα

Ερυθρός Αστέρας – Παρτιζάν (1 στο 1,59 απόδοση)

Ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται πολύ κοντά βαθμολογικά. Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Παρτιζάν με την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων να είναι περίπου ίδια. Μέτρια δηλαδή. Για τώρα ο ερυθρός είναι μπροστά στην βαθμολογία και έχει το πάνω χέρι. Μένει να πάρει μια νίκη κοντά στον κόσμο τού. Μπασκόνια – Αναντολού Εφές (2 στο 1,74 απόδοση)

Από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια της ημέρας. Μπασκόνια και Εφές θα δώσουν την μάχη τους σε ένα παιχνίδι που θα καθορίσει κατά πολύ την συνέχεια για το κυνήγι της 8αδας. Η Μπασκόνια βρίσκεται 7η, η Εφές 10η, με τους σημερινούς φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια από την Μπασκόνια. Για να δούμε άμα έχουμε ένα μεγάλο διπλό της Εφές.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (1 στο 1,30 απόδοση)

Πολύ σημαντικό παιχνίδι κυρίως για την Μακάμπι η οποία παλεύει για την παραμονή της στην 8αδα. Φυσικά σημαντικό και για τον Ολυμπιακό που κυνηγάει την πρωτιά. Οι ερυθρόλευκοι φαίνονται πάντως να έχουν κατά πολύ το πάνω χέρι στο σημερινό ματς και δύσκολα θα χάσουν την ευκαιρία για νίκη, καθώς έχουν και πολύ ψυχολογία μετά την νίκη απέναντι στην Ρεάλ.

Μπάγερν – Βίρτους Μπολόνια (1 στο 1,65 απόδοση)

Ίσως το πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για σήμερα στην Γερμανία. Η Μπάγερν υπόσχεται την Βίρτους. Δύο ομάδες ότι είναι σαφέστατα ντεφορμε και δεν έχουν πετύχει τους στόχους που ήθελαν. Βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία και θα έχουν δύσκολη μάχη άμα θέλουν να κάνουν κάποια έκπληξη και να βρεθούν στην 8αδα. Σήμερα πάντως λόγω έδρας το πάνω χέρι έχει η Μπάγερν.

Accept cookies