16/11/2022 ΤΟ ΠΑΡΟΛΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Parolas

Parolas

Παρολί NBA

Μιλγουόκι Μπακς – Κλίβελαντ Καβαλίερς (1 στο 1,55 απόδοση)

Πρώτο παιχνίδι μας για σήμερα με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο να υποδέχονται τους Καβαλίερς στο Μιλγουόκι. Δύο ομάδες που πάνε εξίσου καλά στο πρωτάθλημα με τους Μπακς να είναι δεύτεροι και τους Καβαλίερς 4οι, συνεπώς μιλάμε για ένα ντέρμπι και ένα πολύ ενδιαφέρον βαθμολογικά παιχνίδι. Καμία από τις δύο πάντως δεν βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα που θα μπορούμε με 2 συνεχόμενες ήττες για τους γηπεδούχους και 4 για τους φιλοξενούμενους. Η ποιότητα θα καθορίσει και τον σημερινό νικητή.

Νιού Όρλεανς Πέλικανς – Σικάγο Μπούλς (1 στο 1,58 απόδοση)

Διαφορετικές περιφέρειες με τους Πέλικανς και τους Μπουλς να βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια σημαντική βαθμολογικά αγωνιστική και για τους δύο. Οι Πέλικανς θέλουν διατηρήσουν την θέση τους στην πρώτη 6ασα ενώ οι Μπουλς θεκοντ να μπουν στην 10αδα της ανατολικής περιφέρειας. Νικητής θεωρούμε πως λόγω έδρας θα είναι οι Πέλικανς παρόλα αυτά αλλά και λόγω καλύτερης αγωνιστικής κατάστασης.

Ντάλας Μάβερικς – Χιούστον Ρόκετς ( -7,5 χαντικαπ Μάβερικς)

Το τρίτο παιχνίδι δεν θα έχει τόσο μεγάλη ένταση σε σχέση με τα προηγούμενα δύο αφού η ποιοτική διαφορά είναι τεράστια μεταξύ Μάβερικς και Ρόκετς. Οι γηπεδούχοι είναι 5οι στην δυτική περιφέρεια ενώ οι Ρόκετς τελευταίοι χωρίς να χουν καταφέρει να βρουν τα πατήματα τους ακόμα στο παρκέ.

Accept cookies